Selena Gomez anunță că va lansa “foarte curând” un nou album

Cântăreața și actrița de 25 de ani a declarat luni, la emisiunea “Breakfast Show” difuzată de BBC Radio 1, că înregistrările la cel de-al treilea său album de studio sunt în stadiu avansat, relatează agenția de știri UPI.

b7576d80-5893-4520-bdec-87a2a7b54590

“Nu este vorba despre o posibilitate. Cred că oamenii știu ce an am avut, cum mi-am pus sentimentele în muzică și mi-am dorit să fie proaspătă. Pentru mine nu a fost vorba despre topuri sau despre vânzări. M-a preocupat mai mult ce pot face din punct de vedere creativ pentru muzica mea”, a spus Selena Gomez.

“Da, pot să spun că inspirația mea pentru acest nou album este în plin avânt și îl voi lansa foarte curând”, a adăugat ea.

Cântăreața a postat duminică pe contul ei de Instagram o imagine în care este văzută într-un studio de înregistrări. În mesajul postat alături de fotografie Selena Gomez pare să confirme că noul ei album va fi lansat în 2018.

“Până anul viitor voi fi aici”, a scris vedeta pe contul ei care are 131 de milioane de followeri.

Selena Gomez a lansat albumul “Revival” în octombrie 2015 și a scos în acest an trei single-uri, “Bad Liar”, “Fetish” împreună cu Gucci Mane și “Wolves” cu Marshmello. Cele trei piese ar urma să facă parte din viitorul său album, potrivit UPI.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Ștefan; editor: Mihaela Nicolaescu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/12/11/selena-gomez-anunta-ca-va-lansa-foarte-curand-un-nou-album-21-48-14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *