Sfatul lui Martin Scorsese, despre cel mai recent film al său, „Irishman”: „Vă rog, nu-l vizionați la telefon”

Regizorul american Martin Scorsese a făcut un apel fanilor săi și tuturor celor care doresc să-i vadă cel mai recent film al său, „Irishman” (în care joacă Robert de Niro, Al Pacino și Joe Pesci), să vizioneze pelicula pe un ecran cât mai mare posibil și în niciun caz pe cel al unui telefon mobil, informează The Guardian.

„Sfatul meu”, a spus Scorsese, „este că, dacă ați vrea să vedeți oricare din producțiile mele sau orice film, în general, vă rog, vă rog mult să nu le urmăriți pe ecranul unui telefon mobil”.

După ce a rulat trei săptămâni în cinematografele americane, „Irishman” a devenit disponibil pe Netflix. Odată cu acest lucru s-au declanșat dispute în social media între fanii care susțin că acest film trebuie văzut într-o sală de cinematograf și cei care apreciază comoditatea și accesibilitatea vizionării pe telefon a unor astfel de producții cinematografice.

De asemenea, Martin Scorsese nu este de acord cu vizionarea „în etape” a filmului „Irishman”, în ciuda lungimii sale considerabile (trei ore și jumătate).

„Pentru că ideea acestui film o reprezintă acumularea de detalii”, a spus Scorsese. E un efect cumulativ, care continuă să crească până la final – ceea ce înseamnă că trebuie să-l vezi cap-coadă, într-o singură vizionare”, a precizat regizorul american, care a a adăugat că filmul nu a fost gândit pentru a fi vizionat „în episoade”, așa cum se întâmplă în cazul serialelor.

Editor web: M.L.

Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Digi24/Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *