Slatina devine „Adventure land”, de Ziua Copilului

Slatina devine tărâmul aventurii, de Ziua Copilului. Primăria pregăteşte un spectacol de zile mari, pentru micii locuitori ai oraşului, care sunt invitaţi să ia parte la „Adventure land”. Este un eveniment presărat cu multe activităţi inedite, care vor fi, cu siguranţă, pe placul participanţilor. „Anul acesta venim cu ateliere noi, de divertisment, pentru toţi copiii care vor să vină pe Esplanadă de 1 Iunie. Avem un spectacol, «Dacii şi romanii», «Atelier telescop», un atelier de ştiinţă, «Ferma animalelor», pentru copiii care vor să facă o plimbare cu poneiul, avem şi un spectacol cu baloane de săpun”, a spus viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu.

Paşaport de copilărie

Aventura va începe la intrarea pe Esplanadă, de unde cei mici îşi vor ridica paşapoartele de copilărie, care le asigură accesul către toate activităţile distractive. Fiecare paşaport va avea şi o hartă a „Adventure land”, cu toate atelierele la care se pot înscrie micii aventurieri. Dacă vor participa la patru dintre ele, vor avea şansa să câştige şi un premiu, la marea tombolă. „Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani care vor dori să participe la tombolă vor avea 4 puncte «info» la intrarea pe Esplanadă, de unde vor putea să ia un paşaport de copilărie. Ca să poată să participe la tombolă trebuie să parcurgă un minim de ateliere”, a explicat viceprimarul Vîlceleanu.
Evenimentul va începe la ora 09:00 şi durează până la ora 13:00. Plimbările cu poneii, dar şi spectacolul „Dacii şi romanii”, vor avea loc în Expo Parc, iar celelalte activităţi pe Esplanadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *