Șoferul microbuzului, care a fost la un pas de lua un pieton pe capotă, găsit și sancționat

Șoferul microbuzului, care a fost la un pas de lua un pieton pe capotă, găsit și sancționat

În mai puțin de o oră de când oamenii legi s-au autosesizat după ce în spațiul public au apărut imaginile cu șoferul care a fost la un pas să lovească un pieton pe zebră, ofițerii au identificat vinovatul.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care a spus că observat târziu pietonul, încercând să evite impactul, notează Noi.md cu referire la unimedia.

De către angajații Inspectoratului auto de stat al Secţiei Supraveghere Transport și Circulaţie Rutieră a DP Chișinău șoferului i-au fost întocmite 3 procese verbale pentru “Încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor”, “Nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere…” și “Încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier”.

Materialele urmează să fie remise, conform competenței, în instanța de judecată. Pe lângă sancțiuni, bărbatul riscă să fie privat de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

Șoferul de microbuz a fost la un pas de a lovi un bărbat, chiar pe trecerea de pietoni, la Buiucani. Imagini cu momentul incidentului au fost capturate de o cameră de bord și publicate pe o rețea de socializare.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/capitala/soferul-microbuzului-care-a-fost-la-un-pas-de-lua-un-pieton-pe-capota-gasit-si-sanctionat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *