Șoigu: „Rusia va considera transporturile NATO drept ţinte”

Șoigu: „Rusia va considera transporturile NATO drept ţinte”

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a declarat, miercuri, că Armata rusă va considera transporturile NATO care livrează arme în Ucraina drept „ţinte care urmează să fie distruse”, potrivit agenţiei de presă rusă RIA, citată de Reuters.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a mai spus că soldaţii ucraineni ascunşi în oţelăria Azovstal din Mariupol au fost ”blocaţi în siguranţă” după ce preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat ca aceştia să fie închişi ermetic, transmite Noi.mdcu referire la News.ro.

„În conformitate cu instrucţiunile comandantului şef suprem (n.r. Vladimir Putin), militanţii rămaşi în zona industrială a oţelăriei Azovstal sînt blocaţi în siguranţă de-a lungul întregului perimetru al acestui teritoriu. Propunerile repetate către naţionalişti de a elibera civilii şi de a depune armele cu garanţia salvării de vieţi şi a unui tratament decent în conformitate cu normele dreptului internaţional de către aceştia au fost ignorate. Continuăm aceste încercări”, a declarat Şoigu, potrivit RIA.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/in-lume/soigu-rusia-va-considera-transporturile-nato-drept-tinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *