ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI – 24 OCTOMBRIE

Fostul șef al Poliției Române Petre Tobă a fost audiat la DNA în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină. El a afirmat că nu a venit la DNA pentru a face declarații în favoarea sau în defavoarea uneia dintre părți, ci pentru a prezenta situația reală. “Am fost citat în calitate de martor în dosarul privind cercetarea accidentului în care a fost implicat domnul Gabriel Oprea”, a spus el, la ieșirea de la DNA. În același dosar a fost audiat și fostul șef al Poliției Rutiere Lucian Diniță.

cd585471-6e1e-4cdd-b5bb-6fe2a97756df

* Guvernul păstrează ca priorități Sănătatea, Educația și Infrastructura, a declarat premierul Mihai Tudose, la Palatul Victoria, la semnarea contractului de finanțare pentru modernizarea și reabilitarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” Iași. Contractul reprezintă o investiție de aproximativ 121 milioane lei, din care 88 milioane lei fonduri nerambursabile.

* Senatul a adoptat proiectul de lege privind aprobarea OUG 48/2017 prin care se amână până la 1 ianuarie 2019 taxa pentru deșeuri la depozitare.

* Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a declarat că, până în prezent, nu s-au izolat tulpini de viruși gripali în România și a spus că perioada optimă de administrare a vaccinului antigripal este cuprinsă în intervalul octombrie — decembrie.

* Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au amânat, pentru 7 noiembrie, pronunțarea sentinței în primă instanță în dosarul în care fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA că ar fi primit o mită de 500.000 de euro.

* Regele Mihai va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția, informează site-ul romaniaregala.ro. “Miercuri, Majestatea Sa va fi sărbătorită de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Regele Mihai va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția, alături de Principesa Sofia. Majestatea Sa se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialități, precum și în prezența unor membri ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și a două maici ortodoxe”, informează sursa citată.

AGERPRES/(autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Florin Marin)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/24/stirile-amiezii-bucuresti-24-octombrie-13-00-10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *