Stoianoglo va mai fi procuror general? Ce spune Litvinenco

Stoianoglo va mai fi procuror general? Ce spune Litvinenco

Există șanse minime ca Alexandr Stoianoglo să mai fie procuror general, după ce a fost suspendat din funcție, întrucît acesta ar avea planuri politice, transmite Noi.md cu referire la nordnews.md.

Despre aceasta a declarat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

„Nu, nu cred. Dar eu cred că nici domnul Stoianoglo nu are astfel de planuri. Eu din cîte știu, el are planuri politice, își face partid, devine lider.

(…) La noi este pentru prima dată? A fost Plahotniuc care a făcut politică, este Șor care încă face politică, din păcate.

În ultima perioadă, cel puțin în ultima lună, Stoianoglo era mai mult politician decît procuror, el ieșea zilnic cu briefinguri, spunea minciuni mai ceva ca politicienii de genul lui Dodon, dar dincolo de asta, evident că o persoană în raport cu care există atît de multe suspiciuni nu ar avea ce să caute în politică dacă instituțiile statului și-ar face treaba”, a declarat ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Sursa/noi.md
Articol / https://noi.md/md/news_id/553869

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *