Tăriceanu îi dă emoții lui Dragnea: Nu cred că e nevoie acum de mitinguri de susținere. Deputatul PSD Adrian Solomon: „Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”

Tăriceanu și Dragnea

Foto: George Călin/Inquam Photos

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu rezonează cu ideea PSD de a organiza mitinguri de susținere în replică la protestele față de schimbarea legilor justiției și a Codului Fiscal, în timpul cărora a fost cerută demisia Guvernului.

„Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendinţă de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

El a adăugat că nu crede că este nevoie de mitinguri de susținere a puterii. „Eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, a afirmat acesta.

Liderii PSD intenționează să organizeze astfel de manifestații la sfârșitul săptămânii viitoare, iar Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus că vor fi de fapt proteste față de „statul paralel”. „Va fi un miting de protest, nu pentru susținerea Guvernului, a lui Dragnea, a programului de guvernare. E un miting împotriva statului paralel, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor. Un miting pe care românii l-au cerut. Mesajul este că aceasta este majoritatea, aceștia sunt românii, care vor altceva, mesajul poate o să fie receptat și la Bruxelles”, a susținut Codrin Ștefănescu.

„Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”

Deputatul PSD Adrian Solomon (Vaslui) s-a aratat neîncrezător față de soluția unui mare miting PSD împotriva „statului paralel”, scrie Hotnews.ro

Foto: Digi24

„Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”, a declarat luni Adrian Solomon când a fost întrebat de ziariști care va fi contribuția sa la mitingul organizat de partidul de guvernământ.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu îl „mitraliază” pe premierul Tudose: „Nu-ți convine, îți dai demisia și pleci!”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a atacat „la mitralieră” pe premierul Mihai Tudose, vinovat – în opinia parlamentarului social-democrat – că nu face ordine în fața Guvernului și că nu sprijină contramanifestațiile PSD împotriva „statului paralel”. Cătălin Rădulescu spune că „oamenii haștagrezist bat oamenii”, iar premierul tolerează astfel de manifestări. „Nu-ți convine (ce decide partidul, n.n.), indiferent că ești premier, îți dai demisia și pleci”, i-a transmis Rădulescu premierului. „Cum ar fi ca PSD să vină cu 1 milion de oameni și să ocupe toate piețele din București?”, a spus deputatul, referindu-se la momentul de sâmbătă când manifestanții din Piața Victoriei au blocat instalarea Târgului de Crăciun pe care Gabriela Firea îl dorea în fața Guvernului.

Cătălin Rădulescu (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Deputatul a cerut demiterea șefului Jandarmeriei. „Trebuie să ne ocupăm de infractori de drept comun care își pun macete pe facebook”, a subliniat deputatul PSD, referindu-se la protestatarul care „a înjurat birjărește” și „a bătut un bătrân” în Piața Victoriei.

Context

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *