Tenis: Muguruza a dominat-o pe Ostapenko la Turneul Campioanelor de la Singapore

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, nr. 2 mondial, a dominat-o duminică pe letona Jelena Ostapenko, nr. 7 WTA, debutantă în acest turneu, cu 6-3, 6-4, în cel de-al doilea și ultim meci din prima zi a Turneului Campioanelor de la Singapore.

640205a7-d1c2-4a5e-8166-5eda6c11c77f

Muguruza, laureată la Wimbledon, revenită între primele jucătoare în acest sezon, unde a ocupat fotoliul de nr. 1 timp de câteva săptămâni în septembrie, dar a fost nevoită să-l cedeze de atunci româncei Simona Halep, a controlat în mare parte această partidă.

În primul set, spaniola a făcut break la primul serviciul al adversarei sale, preluând conducerea cu 2-0, și a câștigat primul set marcat de breakuri și re-breakuri, menținându-și însă serviciul la 5-3.

În setul secund, jucătoarea nr. 2 mondial a reușit din nou primul break, conducând-o cu 2-1, apoi cu 3-1 pe Ostapenko. La 5-1, când părea că se îndreaptă spre o victorie ușoară, Muguruza a încetinit alura puțin, lăsând-o pe Ostapenko să revină la 5-4, dar a reușit imediat să-și facă serviciul, încheind meciul în două seturi.

Letona, marea revelație a anului 2017, când a sărit de pe locul 44 pe poziția a 7-a mondială și a câștigat titlul la Roland Garros în fața favoritei din finală, românca Simona Halep, a comis în partida cu Muguruza prea multe greșeli neprovocate pentru a putea pretinde victoria în fața spaniolei, mult mai sigură pe ea.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/22/tenis-muguruza-a-dominat-o-pe-ostapenko-la-turneul-campioanelor-de-la-singapore-17-55-54

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *