Tinerii din ALDE și-au ales președinții Consiliului Național și al Ligii Aleșilor Locali

Sâmbătă, 28 octombrie a.c., reprezentanții organizațiilor de tineret ale ALDE, s-au întâlnit în municipiul Cluj-Napoca la ședința Delegației Permanente a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE), sub coordonarea președintelui TLDE Claudiu Daniel Catana. Cu această ocazie, tinerii liberal democrați au aprobat regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Național al TLDE, precum și pe cel al Ligii Aleșilor Locali al TLDE. Astfel, președintele Consiliului Național al TLDE a fost ales Alexandru-Ștefan Deaconu, care este si consilier local la Primăria Sector 1, iar președintele Ligii Aleșilor Locali a TLDE a fost desemnat Valentin Voicu, care este și consilier general al Municipiului București.

La acest eveniment, au fost invitați și secretarul general al ALDE Daniel Chițoiu, împreună cu vicepreședintele ALDE deputat Steluța Cătăniciu, care au prezentat participanților activitatea partidului la nivel guvernamental și parlamentar. Ulterior, președintele TLDE Claudiu Daniel Catana a vorbit despre realizările obținute de către organizația de tineret în cadrul Congresului LYMEC, de la Sofia, iar apoi au fost desemnați și liderii TLDE care vor participa la SUMMIT-UL TINERILOR, ce va avea loc în perioada 10-12 noiembrie a.c., precum și la Academia Europeană Petrom, care va avea loc la Sinaia, în perioada 3-5 noiembrie a.c..

Ședința Delegației Permanente a fost precedată de un workshop organizat pentru TLDE Cluj, care a avut loc la sediul ALDE Cluj, în parteneriat cu Institutul de Studii Liberale.  Tinerilor liberali democrați le-au fost prezentate valorile și principiile liberale și au participat la dezbateri pe tema democrației, din punct de vedere liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *