Toader: Comisia parlamentară pentru legile Justiției preia și solicitarea de aviz către Comisia de la Veneția

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat joi că în momentul în care Comisia parlamentară constituită pentru a dezbate legile Justiției își va asuma proiectul de lege pe această temă întocmit de minister, va prelua și solicitarea de aviz către Comisia de la Veneția.

74096178-39ec-4cbf-ac0f-97501e5bb833

“Comisia de la Veneția nu se notifică. Este solicitată să dea un aviz cu privire la un proiect de lege. (…) Nu te duci la Comisia de la Veneția cu forme intermediare ale proiectului de lege. Eu am proiectul de lege finalizat și așteptam decizia să văd unde trebuie să îl prezint: la Guvern sau la Parlament. Ieri am aflat. Îl prezint la Parlament. (…) Avem forma finală a proiectului în care am solicitarea de aviz de la Comisie, expunerea de motive a proiectului de lege, proiectul de lege, cele trei legi ce urmează a fi modificate (…) În momentul în care comisia din Parlament își însușește, preia proiectul de lege, preia și solicitarea de aviz de la Comisie (de la Veneția—n.r.) și o trimite”, a susținut Toader la Palatul Parlamentului.

AGERPRES/(A — autor: Doroteea Purcărea, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa Agerpres | Justitie
https://www.agerpres.ro/justitie/2017/10/19/toader-comisia-parlamentara-pentru-legile-justitiei-preia-si-solicitarea-de-aviz-catre-comisia-de-la-venetia-12-13-30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *