Toader despre verificările la DNA: Eu, ca ministru, nu am stabilit tematica de control, graficul, procedura și nici componența echipei

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat vineri, în cadrul Secției pentru procurori a CSM, că nu a stabilit nici tematica controlului efectuat de Inspecția Judiciară la DNA, nici procedura și nici componența echipei de inspectori.

ee7aa161-714c-4fc4-bdf1-7b665819fd4c

“În limitele competențelor de ministru al Justiției, alegând procedura de urmat în efectuarea controlului managerial, eu, ca ministru, nu am stabilit nici tematica de control, n-am stabilit nici graficul controlului, n-am stabilit nici procedura și nici componența echipei de inspectori, cei care au făcut controlul. Eu am făcut solicitarea către IJ și a primit miercuri raportul de la dumneavoastră în format electronic pe un CD”, a declarat Tudorel Toader, în cadrul Secției pentru procurori.

Laura Codruța Kovesi își prezintă vineri, în cadrul Secției pentru procurori a CSM, punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară după controlul efectuat la DNA.

AGERPRES/(AS — autor: MIhai Stoica, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa Agerpres | Justitie
https://www.agerpres.ro/justitie/2017/10/13/toader-despre-verificarile-la-dna-eu-ca-ministru-nu-am-stabilit-tematica-de-control-graficul-procedura-si-nici-componenta-echipei-12-55-48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *