Trei bărbați, prinși de polițiști în timp ce voiau să fure un stîlp de înaltă tensiune

Trei bărbați, prinși de polițiști în timp ce voiau să fure un stîlp de înaltă tensiune

Trei bărbați au vrut să fure un stîlp electric de înaltă tensiune de pe un drum agricol dintre localitățile Rasova și Hațeg, județul Constanța, transmite sinteza.org.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din Cernavodă prins în flagrant delict trei bărbați, cu vîrste cuprinse între 19 și 36 de ani, în timp ce dezmembrau un stîlp de înaltă tensiune aparținînd unei rețele a furnizorului de energie electrică, în prezent dezafectată.

Polițiștii au găsit pe drumul agricol care face legătura între localitățile Rasova și Hațeg o dubă în care au fost descoperite mai multe bucăți metalice, care proveneau de la stîlpul de înaltă tensiune, precum și mai multe instrumente folosite pentru secționarea pilonilor și a stîlpului, scrie Mediafax.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 100.000 de lei. Cantitatea de fier descoperită a fost predată părții vătămate. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/trei-barbati-prinsi-de-politisti-in-timp-ce-voiau-sa-fure-un-stilp-de-inalta-tensiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *