Tudor Chirilă: „În Parlamentul României, infractorii își fac de cap. În capul lor e următorul discurs: Ce, bă, frate, nu mai pot să fur în țara asta?”

Tudor Chirila

Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

„Mă gândeam că în urmă cu 30 de ani pe zidurile de la Piața Universității scria: „De Căciun ne-am luat rația de libertate”. În schimb acum, după 30 de ani, de Crăciun ne luăm șuturi în gură, cetățenii acestei țări”, spune Tudor Chirilă într-un mesaj video postat pe Facebook, în care atrage atenția asupra gravității lucrurilor petrecute acum în Parlament.

„În Parlamentul României infractorii își fac de cap și cred că în capul lor e următorul discurs: Ce, bă, frate, nu mai pot să fur în țara asta? Deci chiar am ajuns în situația asta în care am ajuns eu să nu mai pot sa fur linistit în țara mea? Eu, care sunt șef aici în Parlament?”, a continuat Chirilă.

„Bai, frate, nici Ceaușescu nu s-a atins de Codul penal cum se ating ăștia”, a atras el atenția, adăugând ca felul în care sunt schimbate acum legile justiției este istoric și ne va marca viețile pentru următorii 50 de ani. 

„Întrebarea este: Cam ce mai trebuie să se întâmple până ca oamenii să înțeleagă că țara asta nu va mai fi niciodată la fel dacă toate aceste legi trec? Cam ce trebuie să se mai întâmple ca să înțelegem că ce se întâmplă acum în Parlament este de o gravitate fără precedent?”, a mai spus Chirilă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *