Tudose: Nu sunt certat cu Dragnea; acum două seri am lucrat împreună la construcția bugetară

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că nu este certat cu președintele PSD, Liviu Dragnea, acesta dezmințind de asemenea și informațiile lansate în spațiul public potrivit cărora ar fi nemulțumit de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și ar urmări schimbarea acesteia din funcție.

e1f48710-2694-46c2-847a-069014bbf09a

“Nu sunt certat cu Liviu Dragnea. (…) Acum două seri și domnia sa și cu alți colegi de la partid ne-a apucat aproape 1,00 noaptea lucrând pe diverse construcții bugetare și strategie de viitor de dezvoltare a țării. Am stat împreună; în timp ce noi eram împreună se ‘știriza’ că ne certăm”, a declarat Tudose, la Antena 3.

Premierul a infirmat că ar exista tensiuni între el și Dragnea. “Nu, chiar nu”, a spus Tudose. El a adăugat că se completează cu președintele PSD, dar asta nu înseamnă că se ceartă

Fiind întrebat, apoi, de ce vrea “să o dea afară” pe Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, premierul a spus: “Unii aud voci. Mai spun odată: dacă cineva aude voci și nu are televizorul pornit sau nu are un telefon pe lângă, eu cred că un consult ar fi binevenit”.

AGERPRES/ (A — autor: Daniel Florea, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Simona Aruștei)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/25/tudose-nu-sunt-certat-cu-dragnea-acum-doua-seri-am-lucrat-impreuna-la-constructia-bugetara-21-40-09

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *