TV8 fără emisiunea Politica Nataliei Morari

TV8 fără emisiunea Politica Nataliei Morari

TV8 anunță despre retragerea definitivă a emisiunii „Politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Anunțul a fost făcut după ce Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

„În urma conflictului de interese declarat ieri la ședința comună a membrilor Asociației Obștești “Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, și a Consiliului de administrare al Asociației, conducerea postului TV8 informează că, începînd cu data de 7 septembrie 2021, Natalia Morari și-a depus demisia din funcția de președinte al Asociației și și-a retras calitatea de membru al Consiliului de administrare al A.O. “Media Alternativă” și, prin urmare, nu este în poziția să participe la luarea deciziilor și în administrarea postului de televiziune.

Totodată, începînd cu data de 7 septembrie 2021, urmare a anunțului ei de a-și suspenda emisiunea, TV8 anunță despre retragerea definitivă a emisiunii „Politica Nataliei Morari” din grila de emisie a postului.

Deciziile conducerii TV8 sînt dictate de Codul deontologic al jurnalistului, politica editorială internă, și misiunea și valorile TV8”, se arată în nota informativă.

Platon a publicat pe 27 iulie pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș care seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Ulterior, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/tv8-fara-emisiunea-politica-nataliei-morari

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *