TVR a cheltuit 214.000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea şi a altor şefi la Eurovision

TVR a cheltuit 214.000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea şi a altor şefi la Lisabona pentru Eurovision, concurs unde, în acest an, ţara noastră a înregistrat cea mai slabă prestanţă din istorie, relatează G4Media.

Potrivit sursei citate, Doina Gradea, preşedinta-directoare generală a Societăţii Române de Televiziune (SRTV), a făcut parte din delegaţia TVR la Lisabona, unde a avut loc faza finală a Eurovision 2018. Alături de ea a mai mers şi Cristian Zgabercea, fostul om de încredere al lui Nicuşor Constantinescu, şi Iuliana Marciuc, ca şef de delegaţie. Delegaţia a fost compusă din 24 de persoane, dintre care doar 6 membri ai trupei The Humans, restul de 18 persoane din delegaţie fiind angajaţi ai TVR. Toată deplasarea a costat TVR 214.000 de lei, potrivit unui document intern consultat de G4Media.ro.

Angajaţii TVR s-au deplasat în perioade diferite, unii de doar câteva zile, alţii de câteva săptămâni, potrivit informaţiilor G4Media.ro.

Articolul integral poate fi citit aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *