Udrea şi Bica ies din închisoare. Tudorel Toader se spală pe mâini: Ăla era un abuz pe faţă

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că a semnat actele de eliberare pentru Elena Udrea şi Alina Bica şi a şi precizat, la Antena 3, că, cel mai probabil, documentele necesare eliberării celor două vor ajunge în Costa Rica şi vor fi puse deîndată în aplicare.

„Am semnat pentru că tribunalul de executare din Capitală a decis că nu mai avem putere să menţinem decizia. Eu ce era să fac, să nu semnez documentele? Este o obligaţie legală. Ce mi-ar fi zis mie românii că Înalta Curte spune se suspendă şi ministrul Justiţiei spune nu, stai acolo. Ăla era un abuz pe faţă”, a declarat Tudorel Toader

Reamintim că mai mulţi condamnaţi celebri au ieşti de după gratii în baza unei decizii pronunţate de CCR la sesizarea Vioricăi Dăncilă. Mai exact, este vorba despre decizia privind nelegalitatea constituirii completurilor de 5 judecători, completurile devenind prioritate naţională după ce dosarul lui Liviu Dragnea a ajuns pe rolul unuia dintre ele.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

continuare… .

Sursa | Epoch Times Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *