Un moldovean și-a recuperat peste 82 000 de lei achitați pentru o vacanță în care nu a mai a plecat

Un moldovean și-a recuperat peste 82 000 de lei achitați pentru o vacanță în care nu a mai a plecat

Un moldovean a reușit să recupereze suma de 82 910 lei pe care o achitase anterior unei agenții de turism pentru un pachet turistic. Omul nu a mai plecat în vacanță, iar banii au fost recuperați doar după intervenția structurilor competente, transmite Noi.md cu referire la Tv8.md.

După ce a procurat pachetul turistic, care a costat 82 910 lei, bărbatul s-a îmbolnăvit și a negociat cu agenția o altă perioadă de călătorie. După care, biletele de zbor pentru perioada prestabilită au fost anulate, iar din cauza anulării zborurilor din orașul Kiev a devenit imposibilă realizarea călătoriei.

Ulterior beneficiarul a depus o cerere și ba solicitat agentului economic să-i returneze banii achitați. Pentru că solicitarea nu i-a fost aprobată, el s-a adresat cu o reclamație la Agenția pentru Protecția Consumatorului.

Agentul economic vizat a fost somat să prezinte explicațiile de rigoare, după care a returnat beneficiarului toată suma achitată pentru vacanța eșuată.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/un-moldovean-si-a-recuperat-peste-82-000-de-lei-achitati-pentru-o-vacanta-in-care-nu-a-mai-a-plecat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *