Un vatman STB a aruncat cu suc intr-un calator nemultumit (Foto)

Vlad Gheorghe, jurist si consilier parlamentar USR, scrie pe pagina sa de Facebook ca un vatman de la STB a aruncat cu suc intr-un calator.

In acest sens, el a publicat si trei fotografii in care poate fi observat vatmanul cum arunca cu lichid, insa nu se vede si calatorul.

Juristul noteaza ca totul a pornit de la faptul ca pasagerul s-a plans de caldura insuportabila din tramvai.

“ANGAJATII LUI FIREA NE DAU SUC … IN OCHI

Un vatman de la STB arunca cu suc intr-un calator. Motivul? Ii reprosase ca nu porneste ventilatia in tramvaiul in care erau 40 de grade.

Victima marlaniei, o doamna, avea bilet si plateste si taxe in capitala. Oamenii lui Firea ne umilesc, ca si ea, pe banii nostri”, a scris Vlad Gheorghe pe reteaua sociala.

El subliniaza ca evenimentul reprezinta “inca un caz de abuz al angajatilor lui Firea”, in contextul in care Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a avut o altercatie joi cu un angajat ai Primariei Capitalei.

“Dupa episodul surprins zilele trecute de Tudor Chirila, acesta e inca un caz de abuz al angajatilor lui Firea. Tudor a fost chiar mustrat de administratie ca si-a permis sa atraga atentia asupra injuraturilor auzite de el.

Pregatim niste plangeri impotriva vatmanului dar si a STB. Si eu am suportat zilele acestea sauna din transportul public, dar umilirea unui cetatean nu o suport.

Abia astept sa isi apere iar Firea cateii. O scoatem la un suc, fara sarma”, conchide juristul.

Vezi si:

A.D.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *