Unda verde pentru transferurile iernii: “Au mai plecat si altii si echipa a mers mai departe!” Becali cere 10 milioane pe doua dintre “perlele” FCSB

Dica nu se opune plecarii jucatorilor atunci cand acestia au oferte clare.


Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!


Antrenorul FCSB a declarat ca ar fi indicat ca Florinel Coman si Florin Tanase sa fie lasati sa plece daca au oferta clara, iar aceasta corespunde cerintelor clubului.

“Nu m-am impus niciodata cand a fost vorba de vinderea unui jucator, din punctul meu de vedere, atunci cand are o oferta buna, jucatorul trebuie sa fie lasat sa plece. Au fost jucatori care au plecat de la Steaua, au fost inlocuiti si echipa a mers mai departe”, a declarat Dica la conferinta de presa.

Presa bulgara a scris ca Ludogoret ofera 7 milioane de euro pentru transferul celor doi. Chiar daca in urma cu doar cateva luni declara ca spera sa obtina zeci de milioane din plecarile celor doi, Gigi Becali s-ar multumi acum si cu 10 milioane de euro din partea bulgarilor.


continuare… .

Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *