UPDATE ANM a prelungit Codul galben de ceață și vizibilitate redusă

UPDATE ORA 10.05 Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit sâmbătă atenționările nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în trafic.

9b759c6a-bcde-4798-a1c7-b90cbc14871a

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în mai multe localități din județele Iași, Vrancea și Neamț se va semnala ceață, fenomen ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la 11:30, se vor afla sub Cod Galben de ceață și vizibilitate redusă localități din județul Brăila și din zona joasă a județului Buzău.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

UPDATE ORA 09.01 Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în cinci județe din Transilvania și Dobrogea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în trafic, valabile în cinci județe din Transilvania și Dobrogea.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:30, în mai multe localități din județele Cluj, Sălaj și Bistrița-Năsăud, se va semnala ceață, fenomen ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la 12:00, se vor afla sub Cod Galben de ceață și vizibilitate redusă localități din județele Constanța și Tulcea.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

UPDATE ORA 08.51 ANM a prelungit Codul galben de ceață și vizibilitate redusă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a extins și a prelungit sâmbătă atenționările nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în trafic.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în mai multe localități din județele Covasna, Alba și Sibiu se va semnala ceață, fenomen ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la 11:30, se vor afla sub Cod Galben de ceață și vizibilitate redusă localități din județele Ialomița și Călărași.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

ORA 08.16 ANM: Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în 19 județe

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineață, mai multe atenționări nowcasting Cod galben de ceață și vizibilitate redusă în trafic, valabile în 19 județe din România.

Potrivit meteorologilor, până la ora 09:00, în mai multe localități din județele Cluj, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vrancea, Neamț, Constanța, Tulcea, iar până la ora 10:00, în mai multe localități din județele Brăila, Buzău, Ialomița, Brașov, Harghita, Mureș se va semnala ceață, fenomen ce determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la 11:00, se vor afla sub Cod Galben de ceață și vizibilitate redusă localități din județele Galați, Iași, Bacău, Vaslui, Botoșani și zona joasă a județului Suceava.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

AGERPRES/(AS — editor: Mihaela Dicu)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/mediu/2017/10/21/update-cod-galben-de-ceata-si-vizibilitate-redusa-in-cinci-judete-din-transilvania-si-dobrogea-09-55-12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *