UPDATE Dolj: Cauza incendiului izbucnit în blocul din Craiova – scurtcircuit la un conductor improvizat

UPDATE ORA 16.41 Pompierii ISU Dolj au stabilit că incendiul care a avut loc, duminică, într-un bloc din Cartierul Valea Roșie din Craiova a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric improvizat.

68cea81f-e79c-4bbb-a50f-b930c548dc90

Potrivit ISU Dolj, locul focarului a fost în balconul din capătul unui hol, iar în incendiu au ars circa 300 kg de materiale textile, o canapea și tocăria de la o ușă. De asemenea, două uși de apartament au fost degradate.

Șase persoane — patru adulți și doi copii — au avut nevoie de îngrijiri medicale, aceștia suferind fie atacuri de panică, fie intoxicații cu fum.

La fața locului a intervenit Detașamentul 2 Pompieri Craiova cu două autospeciale și o autospecială de lucru la înălțime, iar blocul a fost evacuat pe perioada intervenției de stingere a focului care a durat peste o oră.

ORA 15.57 Dolj: Pompierii au stins incendiul izbucnit în blocul din Craiova; șase persoane au primit îngrijiri medicale

Pompierii ISU Dolj au reușit să stingă incendiul izbucnit duminică într-un bloc din Cartierul Valea Roșie din Craiova, iar șase persoane — patru adulți și doi copii — au primit îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Dolj, un copil și un adult au fost transportați la spital, iar trei adulți și un copil au primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SMURD.

Blocul în care a izbucnit focul a fost evacuat de pompieri. La fața locului a intervenit Detașamentul 2 Pompieri Craiova cu două autospeciale și o autospecială de lucru la înălțime. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite de pompieri.

ORA 14.53 Dolj: Incendiu într-un bloc din Craiova; 28 de persoane au fost evacuate

Pompierii ISU Dolj au evacuat, duminică, 28 persoane, printre care se aflau și trei copii, dintr-un bloc din cartierul craiovean Valea Roșie, unde a izbucnit un incendiu.

Potrivit ISU Dolj, incendiul a izbucnit într-unul dintre apartamente, iar pompierii au decis să îi evacueze pe locatari pentru prevenirea intoxicărilor cu fum.

“Din cauza fumului dens au fost evacuate 28 persoane, printre care și trei copii. Angajații ISU Dolj verifică fiecare apartament pentru a vedea dacă există vreo victimă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

AGERPRES/(AS — autor: Maria Mitrică, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

* UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/22/dolj-incendiu-intr-un-bloc-din-craiova-28-de-persoane-au-fost-evacuate-15-11-59

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *