UPDATE Marea Britanie: Luare de ostatici într-un complex de distracții din Nuneaton; nu a fost un act terorist

Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un parc de distracții din orașul Nuneaton, în centrul Angliei. În timp ce incidentul era încă în derulare, poliția locală a anunțat în rețeaua Twitter că nu este un incident terorist, informează Reuters.

028f2aac-2573-4555-b8ed-030b85ee571a

Ulterior, proprietarul unei piste de bowling din complexul respectiv a declarat postului BBC, preluat de Reuters, că poliția a luat cu asalt complexul și a eliberat ostaticii.

Primele relatări ale presei britanice menționau doi ostatici, iar fotografii postate pe Twitter arătau mai multe mașini ale poliției sosite la Bermuda Park din Nuneaton, unde se mai găsesc un cinematograf, o sală de fitness și mai multe restaurante. Un elicopter survola zona, iar circa 30 de polițiști erau mobilizați la locul incidentului, spre care erau blocate toate căile de acces.

Nu au existat victime, potrivit poliției. La finalul incidentului, forțele de ordine au mai precizat că ostaticii erau angajați la pista de bowling.

AGERPRES/(AS — editor: Lilia Traci, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/externe/2017/10/22/marea-britanie-luare-de-ostatici-intr-un-complex-de-distractii-din-nuneaton-18-58-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *