UPDATE Vâlcea: Incendiul de la un hotel din Olănești a fost stins

Incendiul izbucnit duminică după-amiază la un hotel din Olănești a fost stins de pompieri după o intervenție de aproximativ două ore, în jurul orei 17,00, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

0fdb0cda-9ec2-4937-8952-b39c1a61b1a6

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor este un scurt circuit electric generat de siguranțele necorespunzătoare.

Incendiul a afectat acoperișul și mansarda unui corp de clădire aparținând unității hoteliere, acolo unde se manifestau flăcările la sosirea echipajelor ISU Vâlcea. La intervenție au participat și echipe locale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Olănești.

În momentul în care a izbucnit incendiul, în hotel se aflau circa 200 de persoane care au ieșit singure sau au fost evacuate de angajații unității. Nu au fost victime.

ORA 16.49 Vâlcea: Incendiu la un hotel din Olănești; 200 de persoane evacuate

Acoperișul unui hotel din stațiunea vâlceană Olănești arde de aproximativ o oră și jumătate, iar cele 200 de persoane aflate în clădire au fost evacuate de angajații unității ori au ieșit singure, au anunțat, duminică după-amiază, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe aproximativ 200 de metri pătrați la acoperișul și mansarda corpului B a hotelului.
Intervin echipaje de pompieri din cadrul ISU Vâlcea cu două autospeciale și echipe de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Olănești. Nu sunt victime.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Matei, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)

Citiți și:

Incendii la unități hoteliere și pensiuni (cronologie 2010-2017)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/15/valcea-incendiu-la-un-hotel-din-olanesti-200-de-persoane-evacuate-16-59-20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *