USR cere demisia Ministrului Agriculturii Petre Daea

Uniunea Salva╚Ťi Rom├ónia cere demisia ministrului Petre Daea ├«n urma declara╚Ťiilor iresponsabile de asociere a inciner─ârii porcilor de la Tulcea cu Holocaustul.

ÔÇťCompara╚Ťia ministrului care face trimitere la Holocaust ╚Öi victimele acestuia nu poate fi trecut─â cu vederea. Cerem guvernului s─â-l demit─â imediat pe ministrul Daea. Este incredibil cum un reprezentant al guvernului poate fi at├ót de iresponsabil ╚Öi s─â fac─â asemenea declara╚Ťii. Compara╚Ťia arderii porcilor cu o tragedie soldat─â cu milioane de victime este inacceptabil─â. Incapacitatea de a pricepe ce spun a mini╚Ötrilor acestui Guvern de incompeten╚Ťi ├«n frunte cu Viorica D─âncil─â nu este o scuz─âÔÇŁ, transmite Dan Barna, pre╚Öedintele USR.

Red─âm integral declara╚Ťia iresponsabil─â a ministrului Petre Daea: ÔÇťVirusul ar fi ╚Öi ├«n alt complex (din Tulcea n.r.) care ├«nseamn─â 17.000 de capete. Nu exist─â antidot, nu exist─â vaccin, nu exist─â medicamente, singura metod─â este sacrificarea. Porcii se incinereaz─â, este o munc─â extraordinar─â. Acolo este ca la Auschwitz.ÔÇŁ

 

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *