VIDEO Cum va arăta iPhone X Plus, telefonul Apple cu ecran imens

Lansarea noilor telefoane iPhone e programată pentru toamnă, cel mai probabil în prima parte din septembrie. Așa că, până atunci, o să tot vezi poze și videouri cu ce pregătește Apple.

Apple a sărbătorit 10 ani de iPhone cu modelul X, fără buton Home și fără scanner de amprentă. Pentru 2018, pregătește un model similar, dar mult mai mare. Acesta ar fi iPhone X Plus, acum prezentat și într-un video neoficial. Telefonul ar avea un ecran de 6,5 inci OLED.

Cel de-al doilea model pe care îl vezi în clipul de mai jos e un iPhone de 6,1 inci cu ecran LCD. Acesta ar fi iPhone 9, dacă Apple va urma modelul de până acum de a-și denumi telefoanele.

Ce vezi în videoul de mai jos nu e telefonul propriu-zis, ci un model după cel original. Îți poți face o idee despre dimensiuni și design, per total. După cum vezi, modelul mai mic rămâne cu o singură cameră foto, cel mare va avea două. Deocamdată, un iPhone cu trei camere se pare că nu e pe listă.

Până acum, Apple a avut două modele de telefoane: un model de 4,7 inci și unul de 5,5 inci, ambele cu raport de aspect 16:9. Totuși, cu iPhone X a mărit ecranul, raportul a fost schimbat și s-a ajuns la un model alungit. Pe același calapod vor fi construite și telefoanele de anul acesta.

O altă nedumerire este: care va fi modelul premium. Dacă în 2017, iPhone X avea un ecran de 5,8 inci foarte bun din punct de vedere ergonomic, un telefon cu ecran de peste 6 inci va fi ceva mai greu de folosit, cam ca o versiune Plus.

Oricum, noile telefoane Apple vor fi prezentate după ce Samsung va fi anunțat Galaxy Note 9. În afară de o baterie mai mare și o cameră foto mai bună, telefonul sud-coreenilor este, în linii mari, similar celui din anul precedent.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *