VIDEO Paul Stănescu: Sunt mândru de prietenia cu Liviu Dragnea

Senatorul PSD Paul Stănescu, propus vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, a declarat, vineri, că este mândru de prietenia cu liderul social-democrat Liviu Dragnea, menționând totodată că nu știe să fie implicat în dosarul in rem deschis la Consiliul Județean Olt.

8e1fe645-fda2-49f9-9630-bd3a0c601065

“Nu pot să neg că sunt prieten cu președintele Dragnea. Ne cunoaștem de foarte mulți ani de zile. Cu cine sunt prieten, spun lucrul ăsta, deci, dacă vreți, chiar sunt mândru de prietenia cu Liviu Dragnea”, a precizat Stănescu.

El a spus că este în relații “foarte bune” cu premierul Mihai Tudose.

“Foarte bune. E colegul meu, foarte bune. Toți colegii mei îmi sunt prieteni, dar cu domnul Dragnea, insist să spun, ne cunoaștem cred că dinainte de ’90”, a adăugat Stănescu.

Întrebat despre dosarul penal in rem care vizează Consiliul Județean Olt, Paul Stănescu, care a fost opt ani președinte al acestui for, a spus: “În viața mea nu am fost chemat de o instituție a statului, nu am dat cu subsemnatul, cum spun unii colegi ai mei. Nu știu despre ce vorbiți”.

AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Claudia Stănescu, Imagine: Alfred Schupler, Grafician: Liliana Iordan, Redactor-video: Mihuț Năstăsache, editor online: Ada Vîlceanu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/13/video-paul-stanescu-sunt-mandru-de-prietenia-cu-liviu-dragnea-18-35-31

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *