VIDEO UPDATE Dragnea despre informația că Tudose i-ar fi cerut demisia: O minciună și o prostie

Liderul social-democraților Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a catalogat marți drept “o minciună și o prostie” informația conform căreia, în ședința Comitetului Executiv Național al PSD de săptămâna trecută, premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia din fruntea partidului.

ec4c80e9-4cf1-4240-9ade-dfa2c4205729

“Asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Acolo au fost 100 de inși în sală. Nu mi-a cerut demisia nimeni”, a declarat Dragnea, la Parlament, întrebat în legătură cu informația potrivit căreia premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia în ședința CExN.

El a spus că a avut o discuție cu premierul, dar nu s-a pus această problemă.

“Eu v-am spus și vouă că, dacă sunt instituții deranjate și încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, pot să plec și din țară sau să mă evapor, dar eu am o răspundere față de partid și am văzut încă o dată, mai intens decât până acum, o susținere profundă din partea partidului”, a explicat Dragnea.

În ședința CExN al PSD de joi miniștrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc și-au anunțat demisiile din funcții.

AGERPRES/(A, AS — autor: Alina Novăceanu, editor: Andreea Rotaru, imagine: Dan Mihalcea, grafician: Andrei Șerban, redactor-video: Marilena Stănescu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/17/dragnea-despre-informatia-ca-tudose-i-ar-fi-cerut-demisia-o-minciuna-si-o-prostie-16-48-48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *