Viitorul album al lui Eminem va fi lansat la 15 decembrie, cu o pleiadă de staruri

Data lansării noului album al rapperului american Eminem, după o pauză de patru ani, este în sfârșit cunoscută: va fi la 15 decembrie și va oferi numeroase colaborări cu vedete precum Pink, Ed Sheeran sau Alicia Keys, relatează AFP.

fa3e3f3a-c640-457e-9b26-049d52a6eba4

Un extras din cel de-al 9-lea său album intitulat ”Revival” a fost dezvăluit în noiembrie. Este vorba de ”Walk on Water”, în care cântă alături de superstarul Beyoncé. Însă data lansării albumului a fost dezvăluită de abia marți.

Rapperul în vârstă de 45 de ani a oferit câteva detalii pe rețelele de socializare, mai ales numele celor care au colaborat la acest proiect, precum Skylar Grey, Kehlani, Alicia Keys, Pink, Ed Sheeran sau rockerii din trupa X Ambassadors.

Skylar Grey, care figurează pe single-ul ”Tragic Endings”, a mai colaborat cu Eminem. El a compus hitul ”Love the Way You Lie” (2010) în care Eminem cântă în duet cu Rihanna și a avut o apariție pe ”I need a Doctor” al lui Dr. Dre.

Eminem are o singură colaborare cu un rapper mai puțin cunoscut, Phresher, care și-a exprimat pe Instagram bucuria de a fi colaborat cu marele — ”Greatest of all time”—Eminem.

Deși a fost mai discret în ultimii ani, rapperul ajuns la maturitate și-a făcut auzit glasul în două ocazii: pentru a-l critica pe președintele republican Donald Trump și, mai recent, într-un rap improvizat la gala Hip-Hop Awards decernate de Black Entertainment Television.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/12/06/viitorul-album-al-lui-eminem-va-fi-lansat-la-15-decembrie-cu-o-pleiada-de-staruri-09-17-04

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *