Vin înghețurile. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

Vin înghețurile. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

Codul galben de îngheţ, emis de meteorologi, rămîne valabil pe întreg teritoriul ţării, pînă la începutul săptămînii viitoare. Astfel, în orele nocturne şi ale dimineţii, la suprafaţa solului se vor înregistra temperaturi între -1 şi -3 grade.

Sîmbătă, pe întreg teritoriul ţării se prevede cer variabil. La Briceni, Soroca şi Bălţi vor fi 10 grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă 12 grade, la Leova şi Comrat 13, iar la Cahul se vor înregistra 15 grade Celsius, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Sîmbătă, în Capitală, vor fi cel mult 12 grade Celsius. În următoarele zile, în întreaga ţară, maximele vor oscila între 12 şi 14 grade, iar noaptea – între minus două şi şase grade Celsius.

Sîmbătă, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă 25 de garde, la Paris 19, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin sînt prognozate 14 grade, la fel şi la Viena. 24 de grade vor fi la Roma, 12 la Praga şi cu un grad mai mult la Varşovia. Cer variabil şi 15 grade se vor înregistra la Budapesta, în timp ce la Belgrad va ploua şi vor fi nouă grade. Precipitaţii şi 12 grade se aşteaptă şi în capitala Romîniei. Cer noros şi 23 de garde vor fi la Atena, iar la Kiev şi Moscova cîte 11. La Ankara, cerul va fi senin şi se vor înregistra maxime de pînă la 25 de grade Celsius.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/vin-ingheturile-ce-temperaturi-vom-avea-in-acest-weekend

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *