Viorel Ilie: Guvernul PSD – ALDE face dreptate pensionarilor care au lucrat în condiţii grele de muncă. Peste 1.100 de pensionari din județul Bacău au primit decizie cu privire la recalcularea pensiilor

Senatorul Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, a precizat că Guvernul PSD – ALDE îndreaptă inechităţile în ceea ce-i priveşte pe românii care au lucrat în condiţii grele de muncă, iar peste 1.100 de pensionari din județul Bacău au primit deja decizie cu privire la recalcularea pensiilor.

„Guvernul PSD – ALDE face dreptate pensionarilor cărora nu li s-au acordat grupe de muncă conform perioadei lucrate. De astăzi, aproximativ 100.000 de pensionari din toată țara vor avea pensiile mărite. În județul Bacău sunt 1405 pensionari în această situația, iar în acest moment, după o muncă imensă depusă de funcționarii Caselor de pensii, cărora le mulțumesc pe această cale, au fost recalculate 1271 de dosare. Mulți dintre cei vizați au primit deja deciziile și am toată convingerea că restul de dosare se vor soluționa în cel mai scurt timp, astfel încât toți pensionarii să primească ceea ce li se cuvine. Vom continua să luăm decizii bune pentru cetățeni, inclusiv în ceea ce privește majorarea pensiilor de la 1 septembrie”, a precizat Viorel Ilie. Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Alde Romania/Comunicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *