Vocea poporului: “Răbdăm, așteptăm, sperăm că totul va fi bine!” (VIDEO)

Vocea poporului: “Răbdăm, așteptăm, sperăm că totul va fi bine!” (VIDEO)

Cetățenii Republicii Moldova sînt îngrijorați de creșterea prețurilor din țară, considerînd că aceasta este cea mai gravă problemă în condițiile menținerii actualelor salarii și pensii mici pentru majoritatea populației. În același timp, ei speră că noile autorități le vor putea îmbunătăți totuși viața și așteaptă schimbările pozitive pe care le-au promis.

Despre acest lucru au declarat locuitorii Chișinăului, intervievați pe străzile orașului de către portalul Noi.md pentru a evalua acțiunile guvernului.

“Prețurile cresc și vor crește, iar aceasta este o problemă. Oamenilor le este greu, deoarece salariile rămîn aceleași. E bine că se fac drumuri. Este foarte bine, acesta este un plus”, a spus un tînăr.

“Pentru început, ce pot spune… Parcă sînt progrese, dar parcă stăm pe loc. În general, totul s-a scumpit. La ce ne putem aștepta într-o astfel de situație, în special cu pensiile noastre mici”, a spus o femeie în vîrstă.

“Sper că totul va fi bine și vom trăi ca europenii, cel puțin nu ca cei din primele rînduri, dar măcar din ultimele. Sper foarte mult că Maia Sandu va arăta oamenilor ce poate face și totul va fi bine!”, a subliniat o altă femeie.

“Schimbări încă nu se văd. Deja toți pensionarii se plâng că și pîinea s-a scumpit, și untul, și restul produselor. Poate că în viitor se va schimba ceva. Sperăm”, a spus un alt locuitor al Chișinăului.

Și alți cetățeni întrebați au spus că așteaptă îmbunătățiri și speră că totul va fi bine.

“Trebuie să așteptăm. Totul va fi bine! Poporul rabdă și așteaptă”, au menționat ei.

În același timp, unii dintre respondenți nu cred că vor exista schimbări pentru oameni, considerînd că viața se va îmbunătăți numai la cei care au venit la guvernare.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/vocea-poporului-rabdam-asteptam-speram-ca-totul-va-fi-bine-video

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *