Vor avea loc remanieri în Guvern? Ce spune Natalia Gavrilița

Vor avea loc remanieri în Guvern? Ce spune Natalia Gavrilița

Prim-ministra Natalia Gavrilița nu confirmă și nici nu infirmă dacă vor urma remanieri în Guvern, însă recunoaște că sînt anumite ministere care se mișcă mai încet.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă susținută împreună cu ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi.

„Am răspuns la asemenea întrebări pe tot parcursul primului an de mandat. Într-adevăr am spus și eu anterior că un an de zile este deja o perioadă suficient de mare pentru a face anumite evaluări. Sunt domenii în care avem profesioniști, dar care se mișcă mai încet în perioada de criză în care ne aflăm. Atunci cînd vom fi gata să anunțăm anumite materiale o vom face în ordinea stabilită”, a declarat Natalia Gavrilița.

La insistența jurnaliștilor de a oferi mai multe detalii, Gavrilița a precizat: „cînd vom fi gata să comunicăm pe această temă vom veni cu detalii”.

Recent și președinta Maia Sandu a declarat că unele ministere „se mișcă mai încet”, dar reiterează faptul că doar prim-ministra poate numi alte persoane.

Sursa/noi.md
Articol / https://noi.md/md/politica/vor-avea-loc-remanieri-in-guvern-ce-spune-natalia-gavrilita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *