YouTube va produce un serial SF, “Origin”, ce va fi difuzat în 2018

Managerii platformei online YouTube au confirmat în mod oficial că vor produce un serial SF cu accente thriller, intitulat “Origin”, ce va fi realizat de Left Bank Pictures, compania britanică aflată în spatele producției de mare succes “The Crown”, difuzată de Netflix. Primul sezon al noului serial SF va conține 10 episoade și va fi difuzat în 2018 de serviciul cu plată YouTube Red, informează site-ul revistei Variety.

b7874299-80b5-441a-ad6b-8239d0d77701

Serialul “Origin” este creat, scris și produs de Mika Watkins, un scenarist de televiziune din Marea Britanie care a devenit cunoscut pe plan internațional grație serialelor “Stan Lee’s Lucky Man”, difuzat de Sky 1, și “Troy: Fall of a City”, difuzat de BBC.

În noua producție YouTube, un grup de personaje care nu se cunosc între ele se află pe o navă spațială ce ar trebui să ajungă pe o planetă îndepărtată. În foarte scurt timp, eroii noului serial descoperă că unul dintre pasageri și-a ascuns identitatea reală.

Acest proiect va fi realizat în urma unei colaborări între parteneri de producție din Statele Unite, Marea Britanie și China.

“Suntem încântați să colaborăm cu legendarii producători de la Left Bank Pictures și Midnight Radio și cu talentatul scenarist Mika Watkins”, a declarat Susanne Daniels, directorul global de conținuturi originale din cadrul YouTube. “Producțiile Si-Fi și cele de acțiune/aventură sunt extrem de populare pe YouTube, iar publicul nostru va fi intrigat de neașteptatele răsturnări de situație din acest thriller îndrăzneț și de mare calitate”, a adăugat ea.

Compania Left Bank Pictures, al cărei acționar majoritar este Sony Pictures Televisions, a produs seriale dramatice pentru BBC, ITV, Sky 1, WGBH și HBO/Cinemax, seriale de comedie pentru E4 și lungmetraje cinematografice pentru Sony Pictures, EuropaCorp și Optimum Releasing. Compania Midnight Radio, înființată în 2014, a creat și produs seriale TV pentru Netflix, Showtime, History Channel, ABC, CBS, CW și Fox, inclusiv următorul serial din oferta Netflix, “Everything Sucks!”, care va avea premiera la începutul anului 2018.

Serviciul online YouTube Red, ce poate fi accesat pe baza unui abonament lunar de 9,99 de dolari, furnizează acces nelimitat și fără reclame la YouTube, platforme de streaming muzical și o serie de seriale și filme originale. Serviciul este în prezent disponibil în Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și Coreea de Sud.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Bădescu, editor: Ana Bîgu, editor online: Simona Aruștei)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/10/25/youtube-va-produce-un-serial-sf-origin-ce-va-fi-difuzat-in-2018-21-19-15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *