Zinedine Zidane este noul antrenor al Real Madrid 

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane a fost numit antrenor la Real Madrid, în locul spaniolului Rafael Benitez, a anunţat, luni, preşedintele grupării madrilene, Florentino Perez.

Florentino Perez a luat această decizie în cursul unei reuniuni a conducerii grupării care a avut loc luni după-amiază.

“Am luat decizia dificilă de a rezilia contractul cu Rafael Benitez. El este un mare profesionist şi o persoană magnifică. Comitetul Director a decis ca noul antrenor să fie Zinedine Zidane. El ştie ce înseamnă să conduci Realul. Este conştient de cât de dificilă este această muncă. Cunoaşte jucătorii, pentru că a fost antrenor secund când am câştigat Liga Campionilor a zecea oară la Lisabona”, a afirmat Perez.

“Zidane, acesta este stadionul tău şi clubul tău. Madrilenii sunt alături de tine. Eşti antrenorul Realului şi pentru mine este o mândrie ca preşedinte să te am alături”, a adăugat Perez.

Zinedine Zidane a declarat că este mai emoţionat decât atunci când a semnat ca jucător: “Mulţumesc clubului şi preşedintelui pentru această şansă. Avem cea mai bună echipă, cei mai buni fani şi voi încerca să fac totul pentru ca să câştigăm. Voi face totul pentru ca lucrurile să iasă bine”, a declarat fostul internaţional francez (Cititi continuarea… .)

Sursă: Zinedine Zidane este noul antrenor al Real Madrid | Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *