Zinedine Zidane, favorit pentru “antrenorul anului”, rămâne modest

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, unul dintre favoriții la primirea, luni, a premiului “The Best” tehnician al anului în ancheta FIFA, a apreciat sâmbătă că nu el este “cel mai bun antrenor din lume” și că trebuie să progreseze în fiecare zi.

b0a8a8f1-d477-4bde-b90e-9ebdc9b178b4

“Pentru a răspunde la întrebare sincer, dacă mi se acordă acest premiu, îl iau cu cea mai mare plăcere. Dar problema este “Sunt eu cel mai bun antrenor din lume? Nu, de aceasta sunt sigur”, a declarat francezul într-o conferință de presă.

Zidane, care a celebrat săptămâna trecută al 100-lea său meci pe banca Realului, a făcut din formația madrilenă o mașină de câștigat trofeele, după nominalizarea sa în ianuarie 2016: 2 Liga Campionilor consecutiv, un titlu de campioană a Spaniei, un Mondial al cluburilor, două Supercupe ale Europei și o Supercupă a Spaniei, adică 7 titluri din 9 posibile.

“Mă simt norocos că sunt aici, în cel mai bun club din lume, cu acești jucători”, a subliniat Zidane.

Trofeele FIFA, pentru cel mai bun jucător și antrenor în primul rând, dar și altele, echivalente Balonului de Aur, vor fi decernate luni, la Londra.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/22/zinedine-zidane-favorit-pentru-antrenorul-anului-ramane-modest-01-39-38

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *